Baunegårdsvej

9 nyrenoverede rækkehuse på Baunegårdsvej

I nærområdet finder man blandt andet Ordrupgård Kunstmuseum, Eksperimentariet, Bellevue samt Waterfront shopping center. Byen byder derudover på flere anerkendte skoler, gymnasier og uddannelsesinstitutioner. Ønsker man at bo i naturskønne omgivelser tæt på København, Øresund og med et nærmiljø af høj kvalitet – er Baunegårdsvej 73 et oplagt valg. Vi glæder os til at vise rækkehusene frem og til at byde nye ejere velkommen på Baunegårdsvej 73.
Ejendommen rummer i alt 19 rækkehuse på mellem 114-176 kvm med plads til hele familien. Boligerne ligger i grønne omgivelser med 2 fællesarealer, hvor der er plads til udeliv og samvær. Til ejendommen hører der 38 parkeringspladser, som er beliggende parallelt med kunsthallen og foran Østfløjen ud mod Baunegårdsvej.

Der vil være fælles indgang til alle rækkehusene via Baunegårdsvej. Boligerne er tænkt som en samlet helhed med bl.a. udvalgte overfalder i en varm grå nuance. Der er dertil tilsat kolde nuancer med de armaturer, der er med til at give et rent og stilistisk udtryk i samspil med de hvide vægflader i køkkener og stuer. Resultatet er en klassisk og let moderne stemning. Overalt er der fokus på de mindste detaljer som unikke greb, løber og specielt produceret inventar til køkken og bad. Boligerne bliver med trægulve, badeværelsesgulve i lyse keramiske klinker, mens armatur og brusesæt bliver i krom.

 

Kontakt os gerne for at høre mere om disse spændende lejligheder.

Ring på 3253 2222

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Baunegaardsvej projektsalg koekken

Baunegaardsvej projektsalg stue

Baunegaardsvej projektsalg have

Baunegaardsvej projektsalg toilet

Baunegaardsvej projektsalg udsigt

Lokalbolig Projektsalg

…samarbejder med Handelsbanken

v/ Anette Uttenthal & Thomas Høeg Mogensen
Ejendomsmæglere MDE
Strandvejen 62F · 2900 Hellerup
Tlf. 3253 2222 · projektsalg@lokalbolig.dk
CVR-Nr. 35224912