Bispevej, København NV

23 LEJELEJLIGHEDER CENTRALT I NORDVEST

STILREN OG MODERNE ARKITEKTUR 

Lejlighederne på Bispevej 1 er opført i gedigne Strøjer-tegl i en varm og lysgul nuance, som blander sig med områdets øvrige bebyggelser – i et moderne og stilrent udtryk. De blødstrøgne sten er produceret af dansk ler og fremstår med både harmoni og variation henover facaderne, som diskret forskyder sig i forhold til hinanden langs vejen.

De store vinduespartier, mod både gaden og det private, grønne gårdrum, fremstår udvendigt med lysegrå aluminiumsrammer og zinkbeklædninger på de øverste kviste. Til lejlighederne på 1., 2. og 3. sal er der store møblérbare altaner mod det grønne gårdrum med galvaniserede værn – i samme lysegrå farve – og flisebelagte terrasser til stuelejlighederne. Altanerne og terrasserne er vendt stik sydvest – optimalt for solen.

Gårdrummet er en grøn og rekreativ oase, afskærmet og helt privat for beboerne, med fællesområder, græs og stiforløb – og hyggelig bålplads og grillområde.

I kælderen er der depotrum til alle lejligheder og mulighed for leje af p-plads, ligesom der naturligvis er elevator i alle opgange.

Bispevej projektsalg altan

 

Kontakt os gerne for at høre mere om disse spændende lejligheder.

Ring på 3253 2222

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bispevej projektsalg koekken

Bispevej projektsalg stue

Bispevej projektsalg stue koekken

 

Lokalbolig Projektsalg

…samarbejder med Handelsbanken

v/ Anette Uttenthal & Thomas Høeg Mogensen
Ejendomsmæglere MDE
Strandvejen 62F · 2900 Hellerup
Tlf. 3253 2222 · projektsalg@lokalbolig.dk
CVR-Nr. 35224912