Garnisonshaven, København K

Smukke boliger i en enestående, fredet bygning i det klassiske København

Som nabo til Nyboder og Frederiksstaden er man i Garnisonshaven del af det København der stadig er et af de smukkeste og mest attraktive steder at bevæge sig rundt – og ikke mindst bo!

I det charmerende og fredelige kvarter rundt om Rigensgade finder man små hyggelige sidegader og stokroser der læner sig op ad pudsede facader. Caféerne, restauranterne og butikkerne i København K er blandt byens mest eksklusive – blot en kort spadseretur fra Garnisonshaven.

Som en central og vigtig del af Garnisonshaven, vil det grønne gårdmiljø være nerven, og skabe rammerne for et helt særligt fællesskab. En inspirerende, privat community for alle ejendommens beboere, i frodige og eksklusive omgivelser. Den attraktive fælles oase – med store gamle træer, og sol og skygge, der flytter sig i løbet af dagen – vil blomstre smukt det meste af året.

Som noget helt unikt i Garnisonshaven opføres et stort orangeri i den fælles gårdhave – til gavn og glæde for alle husets beboere. Her kan der holdes ejerforeningsmøder, events - og ikke mindst hygges og slappes af i luksuriøse rammer.

Gårdhaven rummer desuden petanquebane samt grønne cykelskure omkranset af høje beplantede hegn, som lukker den private have af for omgivelserne.

Se mere på garnisonshaven.dk

Boll Rigensgade INT 128 


Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kontakt os gerne for at høre mere om disse spændende lejligheder.

Ring på 3253 2222

Boll Rigensgade EXT Orangerie Skumring

Boll Rigensgade INT 150

Boll Rigensgade INT 143

 

 

Lokalbolig Projektsalg

…samarbejder med Handelsbanken

v/ Anette Uttenthal & Thomas Høeg Mogensen
Ejendomsmæglere MDE
Strandvejen 62F · 2900 Hellerup
Tlf. 3253 2222 · projektsalg@lokalbolig.dk
CVR-Nr. 35224912