Lyngholm, København SV

Velkommen til Lyngholm

I Københavns nye kanalby, Engholmene, mødes byen, vandet og moderne arkitektur på smukkeste vis. På den tredje boligø, LYNGHOLM, bor man på kajkanten, tæt på byens puls og Vesterbro - og med cykelbroer, stisystemer og hele to metrostationer i gåafstand. LYNGHOLM er søster til Myrholm - og slægtskabet mellem de to boligøer fornægter sig ikke. Med tydelige referencer til de traditionelle københavnske boligkarréer rejser arkitekturen på de to øer sig i et moderne vertikalt 2017-udtryk, med gavlhuse ud mod vandet, som vi kender det fra de gamle pakhuse i havnen. LYNGHOLMS U-formede karré er udformet i brunlige tegl med bruneret aluminium på fremspring og flader. U’et omfavner to enkeltstående punktuse i midten, der glimter i vandspejlet, og som er udført kun i glas og den brunerede aluminium. Det skabet et let, luftigt og samtidig markant udtryk. Alle 190 lejligheder på LYNGHOLM er i tidløs ny-nordisk funktionalisme fra inderst til yderst! Med store lysindfald, rummelighed, møblérbare altaner - og kvalitet fra gulv til loft, i køkkener og badeværelser, og i samtlige standard- og tilvalg. Lejlighederne fås fra 56 til 219 m² fra 1 til 5 værelser, alle med udsigt til vandet og de små kanaler.

Vi byder velkommen i Boligshoppen, hvor du kan lade dig inspirere af den eksklusive interiørudstilling med eksempler på køkken- og badeværelsesdesign.

Samtidig oplever du havnebeliggenheden og fornemmer, hvor tæt på vandet du faktisk kommer til at bo. Vores dygtige mæglere står klar til at guide dig igennem vores 700 kvm. store showroom og de mange forskellige udstillinger og materialeprøver.

Vi glæder os til at se dig i Boligshoppen på Fiskerihavnsgade 6, 2450 København.

Se meget mere på http://engholmene.dk/lyngholm/ 

Kontakt os gerne for at høre mere om disse spændende lejligheder.

Ring på 3253 2222

 

 

 

Lyngholm2 2

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lyngholm1 2

Lyngholm4

Lokalbolig Projektsalg

…samarbejder med Handelsbanken

v/ Anette Uttenthal & Thomas Høeg Mogensen
Ejendomsmæglere MDE
Strandvejen 62F · 2900 Hellerup
Tlf. 3253 2222 · projektsalg@lokalbolig.dk
CVR-Nr. 35224912