Myrholm, København SV

Velkommen til Myrholm

Myrholm - bo ved Vandet, i Byen, i topmoderne Lejligheder! Samtlige 214 lejligheder i karrébebyggelsen på Myrholm indeholder det ypperste indenfor arkitektur, design og funktionalitet. Med den smukke facade i hvid, kobberbrun og stålgrå, rummelige altaner og masser af lys fra alle sider, går drømmen om at bo ved vandkanten - og stadig bo centralt i København - i opfyldelse. Tæt på det livlige Vesterbro og med metrostation lige i baghaven. Lejlighederne fås fra 57 til 165 m² med 1 til 5 værelser og er alle født med inventar i den bedste kvalitet: Grebsfrit og stilrent køkken fra HTH, hårde hvidevarer fra Miele, badeværelseselementer fra Alapé, armaturer fra Dornbracht og meget mere. Vi lægger vægt på personlige boliger, skræddersyet til individuelle behov, og derfor tilbydes alle købere desuden en række tilvalgsmuligheder såsom ekstra køkkenvariationer fra HTH eller Unoforms lækre køkkendesign, endnu flere højteknologiske detaljer fra Miele. Ved at øge loftshøjden til 270 cm giver store vinduespartier fra gulv til loft helt unikke lysindfald og skaber både udsigt til grønne oaser, charmerende kanalsystemer og vand i massevis!

Vi byder velkommen i Boligshoppen, hvor du kan lade dig inspirere af den eksklusive interiørudstilling med eksempler på køkken- og badeværelsesdesign.

Samtidig oplever du havnebeliggenheden og fornemmer, hvor tæt på vandet du faktisk kommer til at bo. Vores dygtige mæglere står klar til at guide dig igennem vores 700 kvm. store showroom og de mange forskellige udstillinger og materialeprøver.

Vi glæder os til at se dig i Boligshoppen på Fiskerihavnsgade 6, 2450 København.

Se meget mere på http://engholmene.dk/myrholm/

 

Kontakt os gerne for at høre mere om disse spændende lejligheder.

Ring på 3253 2222

 

Du kan også læse mere om projektet her.

 

 

Myrholm

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

NPV Myrholmen EXT007 V2A 500x188

NPV Myrholmen EXT001 Night v22 500x188

Lokalbolig Projektsalg

…samarbejder med Handelsbanken

v/ Anette Uttenthal & Thomas Høeg Mogensen
Ejendomsmæglere MDE
Strandvejen 62F · 2900 Hellerup
Tlf. 3253 2222 · projektsalg@lokalbolig.dk
CVR-Nr. 35224912