Savannehuset, København

 

Lyse lejeboliger i Københavns mest innovative bydel med naturen som nabo.

Det er UDSIGTEN, der har givet navnet til Savannehuset. Og det er virkelig en udsigt helt i særklasse for enhver storby-beboer. Fra boligernes altan vil man kunne nyde den totale stilhed og udsigt ud over det savanne- lignende landskab omkring Amager Naturcenter. Det er søer og uforstyrret natur i få minutters gåafstand. Og går man i den modsatte retning kan Københavns centrum, Kongens Nytorv, nås med metroen på 8 minutter.
Lejlighederne i Savannehuset fordeler sig på mellem 2, 3 og 4 lyse rummelige værelser. Her er der tænkt nøje over rumfordelingen. Det gør lejlighederne praktiske, lette at indrette og fleksible i forhold til om der skal være mange børneværelser, gæsteværelser eller der skal være plads til et hjemmekontor. Der er gulvvarme i alle boligerne og det er desuden muligt at leje en p-plads i kælderen.

Ørestad er Københavns mest pulserende og innovative bydel lige nu. Her oplever man stor tilvækst af nye beboere, skoler, uddannelsesinstitutioner og virksomheder.
Nu opføres Savannehuset med rummelige og lyse lejeboliger, der gør det muligt at bo midt i storbyen, med metro uden for døren og samtidig fri adgang til uforstyrret natur.

Se mere på www.savannehuset.dk

savannehuset bolig 12

savannehuset bolig 1 

savannehuset bolig 2


Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kontakt os gerne for at høre mere om disse spændende lejligheder.

Ring på 3253 2222

savannehuset bolig 7

savannehuset bolig 9

savannehuset bolig 11

Lokalbolig Projektsalg

…samarbejder med Handelsbanken

v/ Anette Uttenthal & Thomas Høeg Mogensen
Ejendomsmæglere MDE
Strandvejen 62F · 2900 Hellerup
Tlf. 3253 2222 · projektsalg@lokalbolig.dk
CVR-Nr. 35224912